top of page

ONTMOET ONZE EXPERTEN

38436_edited.jpg
ACC_LOGO_CIRKEL.png

Steven Bollé

  • Grey LinkedIn Icon

Steven inspireert en begeleidt

ondernemers bij het optimaliseren van hun fysieke zaak. Na 24 jaar binnen meerdere bureau’s aan het succes van Belgische winkelketens te hebben gebouwd, besliste hij in 2015 om zijn kennis en know-how ter beschikking te stellen van zelfstandige ondernemers. Met praktische tips en haalbaar advies helpt hij om met weinig middelen een meerverkoop te realiseren.

0_edited_edited.jpg
ACC_LOGO_CIRKEL.png

Reginald Bouw

  • Grey LinkedIn Icon

Reginald is dankzij z’n jarenlange ervaring de coach bij uitstek voor de horecasector. Zelf is hij 15 jaar als horeca-ondernemer actief geweest om vervolgens in 2014 fulltime als zelfstandig horeca-consultant te starten. Veel succesvolle horeca-ondernemers maken ondertussen gebruik van zijn diensten. De no-nonsense en praktijk gerichte aanpak garanderen mooie resultaten op korte termijn. 

2_edited_edited.jpg
ACC_LOGO_CIRKEL.png

Anneke van loon

  • Grey LinkedIn Icon

Na een carrière van meer dan 20 jaar in interieurdesign, retail en publishing, richtte Ann Van Loon in 2014 haar eigen creatieve studio voor content marketing, Paperweight, op. Vandaag biedt ze content marketing consulting en strategie aan voor creatieve ondernemers in de design-, retail & horeca branche.

Profiel-Photo_edited.jpg
ACC_LOGO_CIRKEL.png

Karl Magnus

  • Grey LinkedIn Icon

Karl werkte 15 jaar in marketing en strategie bij verschillende grote marketingbureaus voor nationale

en internationale klanten. 4 jaar geleden richtte hij PROEF op om met deze expertise startende ondernemers te ondersteunen en te helpen innoveren.

PastedGraphic-1_edited_edited.jpg
ACC_LOGO_CIRKEL.png

Victoria De Mulder

  • Grey LinkedIn Icon

Victoria De Mulder heeft gedurende 15 jaar expertise opgebouwd in klantgerichte communicatie. Het doel van haar coachings is om shop managers, eigenaars en verkopers met hands on tips & tricks makkelijker en meer te laten verkopen.

Gert_edited.jpg
ACC_LOGO_CIRKEL.png

Gert Buys

  • Grey LinkedIn Icon

Financiën begrijpbaar maken, dat is zijn doel. Gert heeft dan ook verschillende jaren als consultant bij BDO gewerkt, en geeft zo handige handvaten om zelf aan te slag te gaan. Vandaag is hij al 13 jaar werkzaam bij het lokaal bestuur Mortsel (stad, OCMW, AGB) als financieel directeur.

bottom of page